Waarom kiezen voor ZinVol?

ZinVol is een kleinschalige organisatie. We kennen jou en je ouders of verzorgers persoonlijk. We kiezen er ook voor om deze kleinschaligheid te handhaven zodat je nooit het gevoel zult krijgen dat je een van de velen bent. Voor ons ben je belangrijk en we zijn er graag voor je.

Wanneer je bij ZinVol op een van onze locaties komt te wonen en woonbegeleiding ontvangt, kunnen we je de beste zorg en begeleiding garanderen met een vast team van medewerkers. We houden van structuur en duidelijkheid binnen onze organisatie, en vinden het belangrijk dat we dit ook aan jou kunnen bieden.

Wanneer je op zoek bent naar een dagbestedingsplaats maar je bijvoorbeeld nog niet je CIZ indicatie rond hebt, doen we daar niet moeilijk over. Kom eerst eens even kijken of je het leuk vind, de papieren komen later wel.

ZinVol heeft haar thuisbasis in het dorp Westervoort, net iets ten oosten van Arnhem. Slechts 3 autominuten van de A12 en goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de verschillende buslijnen en het treinstation.